Voorbereiden op Amazon Prime Day

Er zijn veel manieren om je voor te bereiden op Amazon Prime Day 2019. Hier worden er verschillende tips besproken waarmee je jezelf kunt voorbereiden op Amazon Prime Day. Van het updaten tot jouw account tot het scoren van de beste deals.

1: Gegevens in jouw Amazon account updaten

Het lijkt misschien voor de hand liggend. Het updaten van de gegevens in jouw Amazon account, het is echter belangrijk om te doen voor Amazon Prime Day van start gaat. Je kunt het best voor één verzend- en betaaladres kiezen en één betaalmethode. Zo hoef je er tijdens het bestellen niet meer over na te denken waar je voor moet kiezen. Zeker als je zogenaamde ´Lightning Deals´ gaat bestellen, telt iedere seconden. Het maken van extra keuzes levert een vertraging op tijdens het betaalproces. Je wilt dit graag voorkomen.

2: Upgraden naar een Amazon Prime account

Amazon Prime Day is in het leven geroepen om het bestaan van Amazon Prime te vieren. Tijdens Amazon Prime Day zijn er interessante deals voor leden te vinden. Je wilt deze absoluut niet missen. Zo komen zogenaamde ´Lightning Deals´ eerder beschikbaar voor Amazon Prime leden en later pas voor Amazone leden met een gratis account. Je kunt je afvragen of het interessant is om voor Amazon Prime Day al een upgrade te doen. Uiteraard kun je hier ook mee wachten tot het zover is. Zo weet je zeker dat er deals zijn waar je ook echt iets aan hebt. Veel aanbiedingen komen namelijk pas op Amazon.com als het Amazon Prime Day is.

3: Amazon Echo bestellen voor Amazon Prime Day

Een aantal aanbiedingen zijn alleen via Amazon Echo te bestellen met jouw stem. Enerzijds is dit om Amazon Echo te promoten en anderzijds is het een interessant manier om van de beste aanbiedingen te profiteren. Zeker gezien het feit er nog niet heel veel gebruikers van Amazon Echo zijn. Om er zeker van te zijn dat Amazon Echo werkt, is het belangrijk om dit vooraf vast via jouw account in te stellen. Bij Amazon kun je Voice Shopping namelijk aan- en uitzetten. Test uit of bestellen via Amazon Echo werkt, zo ben je tijdens Amazon Prime Day op tijd om een bestelling te plaatsen.

4: Doe vooraf en tijdens Amazon Prime Day onderzoek

Tijdens Amazon Prime Day zullen er tal van aanbiedingen zijn. Het is goed om vooraf al te onderzoeken of het om interessante aanbiedingen gaat. Is een product daadwerkelijk in de aanbieding of zijn er ook tal van andere webwinkels waar je voor dergelijke prijzen een product kunt bestellen. Door bij vergelijkingswebsites als Tweakers te kijken, is het mogelijk om te ontdekken wat een ´normale´ prijs voor bepaalde producten is. Na onderzoek te doen, kun je vervolgens concluderen of het interessant genoeg is om een bestelling te plaatsen en weet je wat je bespaart. Vind je het fijn om via Amazon te bestellen en zie je een aantrekkelijk product? Ook dan kan het interessant zijn om te bestellen. Amazon Prime Day is wat dat betreft niet aan regels gebonden.

5: Elektronica, gadgets en speelgoed

Wanneer je een bestelling plaatst bij Amazon, is het belangrijk om je te realiseren dat Amazon zich vaak op een aantal productcategorieën focust. Zo zul je zien dat de meest interessante aanbiedingen gegeven worden op elektronica, gadgets en speelgoed. Dit komt door de hoge marges die op dit soort producten zitten. Daarnaast zijn dit de aanbiedingen die het snelst gekocht worden, waardoor deze met name op Amazon Prime Day het grootst in beeld staan. Heb je een Amazon Prime account of een gratis account? Ook op basis van jouw bestelhistorie zullen er specifieke producten in beeld komen. Bestel je meestal beautyproducten, decoratieve producten of iets anders? Dan zul je tijdens Amazon Prime Day zien dat er minder elektronica, gadgets en speelgoed getoond zal worden. Amazon weet precies wat jij nodig hebt.

6: Verzendkosten drukken

Bij Amazon geldt er een minimum orderwaarde wanneer je vanuit Nederland bestelt. Ben je lid van Amazon Prime? Dan gelden er betere voorwaarden. Houd goed in de gaten of jouw orderwaarde hoog genoeg is om van de meest voordelige verzendkosten te profiteren. Eventueel kun je een bestelling aanbevelen met extra producten die je sowieso al nodig had. Denk aan drogisterijproducten of voedingswaren. Uiteraard zou je ook een bestelling met iemand anders kunnen plaatsen. Op deze manier kun je gezamenlijk voor verzendkosten betalen en op deze manier een besparing maken. Gelukkig zijn de verzendkosten vrij laag, wanneer je vanuit Nederland bij Amazon.de bestelt, betaal je vanaf €29,- geen verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *