Amazon Prime is een abonnement wat je via Amazon kunt afsluiten. Door middel van Amazon Prime heb je een abonnement voor allerlei soorten entertainment, als films en series. Ook krijg je een gratis inschrijving voor Twitch. Je krijgt betere verzendvoorwaarden wanneer je producten wilt bestellen. Zolang je Prime-lid bent, kun je van dit alles profiteren.

Exclusieve korting tijdens Prime day 2020Amazon prime day 2019

Amazon heeft besloten om eens per jaar een Amazon Prime Day te organiseren. Dit shoppingevenement heeft Prime-leden anderhalve dag toegang tot exclusieve kortingen. In het jaar 2018 was dit vanaf 16 juli om 12:00 tot 17 juli 0:00. Wanneer Amazon Prime day 2020 houden ze nog even voor zichzelf. Uiteraard houden wij dit voor je in de gaten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerst op de hoogte te zijn van Prime day 2020.

Je kunt Prime day vergelijken met een dag als Black Friday of Singles Day. Amazon geeft hoge kortingen op elektronica, speelgoed en tal van andere artikelen. Ook in Nederland zijn er aanbiedingen beschikbaar als je Amazon Prime lid bent, daarnaast worden er ook gratis producten weggegeven. Dit kan om games gaan of een film en serie die je kunt bekijken. De aanbiedingen die tot op heden in Nederland beschikbaar zijn geweest, werder aangekocht via de Duitse Amazon site. Echter, naar verwachting is dit via de Nederlandse site mogelijk vanaf 2019 of 2020.

Amazon Prime day 2020 in de VS

In de verenigde staten is Amazon Prime day al jaren één grote hype. De hype was in 2018 op het hoogtepunt. In dit jaar waren er buitengewoon veel deals te vinden waarbij meer korting werd gegeven dan kortingen op bijvoorbeeld Black Friday. Er is nu al uitgesproken dat de dag in 2020 het grootste korting evenement van het jaar wordt in de VS.  Het is nu wachten totdat Amazon volledig voet aan land zet in Nederland. Zodra dit gebeurt, naar verwachting in 2019, kunnen we direct profiteren van de unieke kortingen die Amazon biedt op deze dag.