Prime Day gids 2019

Wil je meer weten over Amazon Prime Day 2019? Hier hebben we een aantal belangrijke feiten voor je op een rij gezet. Vergelijk alle voor- en nadelen van Amazon Prime Day, waardoor je direct kunt bepalen of je wel of niet wilt meedoen. Ook kun je ontdekken wat je in 2019 van Amazon Prime Day kunt verwachten.

Voordelen van Amazon Prime Day

Wat zijn de voordelen van Amazon Prime Day? De volgende voordelen spelen tijdens Amazon Prime Day een belangrijke rol:

● Ben je fan van de producten en diensten van Amazon? Dan is Amazon Prime Day de uitgelezen dag om hier gebruik van te maken. Amazon kan haar eigen producten het gemakkelijkst afprijzen en profiteert direct van het gebruik. Tijdens Amazon Prime Day laten ze deze kans niet liggen.
● Amazon Prime is tijdens Amazon Prime Day gefocust op het creëren van zoveel mogelijk omzet en niet op zoveel mogelijk winst. Ze proberen klanten te binden, die hun gehele leven klant blijven. Dit vergt een bepaalde investering, via interessante acties en weggevertjes, is Amazon bereid om deze investering te maken.
● Alleen wanneer je lid bent van Amazon Prime kun je direct profiteren van de Lightning Deals die op deze dag vergeven worden. Het grootste voordeel daarvan: aanbiedingen zijn minder snel uitverkocht dan ´normale´ aanbiedingen. Na verloop van tijd worden aanbiedingen vrijgegeven voor gebruikers die geen abonnement hebben bij Amazon Prime.
● Kortingen die eigenlijk nooit voorkomen worden tijdens Amazon Prime Day gegeven. Ook producten die normaal niet afgeprijsd worden, kunnen kortingen tot 80% krijgen. Een groot voordeel voor prijsbewuste consumenten.

Nadelen van Amazon Prime Day

Ben je benieuwd naar de belangrijkste nadelen die er zijn? Er is één belangrijk nadeel dat speelt:

● Van de meeste aanbiedingen kun je alleen profiteren als je lid bent van Amazon Prime. Dat betekent dat je eerst een abonnement moet afsluiten om van de beste deals gebruik te maken. Gelukkig speelt dit niet voor alle aanbiedingen, in sommige gevallen kun je direct al profiteren.
● Niet iedere aanbieding is interessant tijdens Amazon Prime Day. Sommige kortingen worden uitgelicht als zijnde een exclusieve deal, terwijl bepaalde kortingen of acties er ook buiten Amazon Prime Day zijn.

Waarom met Amazon Prime Day meedoen?

Waarom zou je met Amazon Prime Day meedoen? Amazon Prime Day is de uitgelezen kans om van acties en kortingen bij Amazon te profiteren. Je krijgt te maken met de beste deals voor populaire merken. Dit zit hem niet alleen in de deals en kortingen die vergeven worden, ook worden er soms exclusieve producten of diensten tijdens Amazon Prime Day gelanceerd, die je eigenlijk nergens zo kunt vinden. Een bijzonder shopping-evenement dus om bij te zijn en je kunt er simpelweg vanaf jouw computer of smartphone aan deelnemen.

Wat kun je verwachten van Amazon Prime Day in 2019?

Amazon heeft in de gaten dat Alibaba een groot succes heeft gemaakt van het jaarlijks terugkerende Singles Day. Met Amazon Prime Day zetten zij een soortgelijk shopping-evenement op, dan echter net met een andere inslag. Amazon probeert op deze dag zoveel mogelijk nieuwe aanmeldingen voor Amazon Prime te krijgen. Amazon Prime is een abonnement waarmee je van allerlei exclusieve acties en diensten kunt profiteren. Zo kun je boodschappen bestellen zonder hier verzendkosten voor te betalen als je boven een bepaalde bedrag bestelt of is het mogelijk om zendingen sneller in huis te krijgen. Ook is Amazon Prime een soort Netflix, een geselecteerd aanbod aan films en series kun je via al jouw apparaten bekijken, zo vaak je dat wilt. Wil je van speciale kortingen profiteren en heb je een Amazon Prime abonnement? Dan doe je dat tijdens Amazon Prime Day, tijdens deze dag worden er zogenaamde Lightning Deals uitgegeven, waardoor je kunt profiteren van zeer scherpe kortingen. Als je een abonnement hebt bij Amazon Prime, kun je eerder profiteren dan andere consumenten. Zo weet je zeker dat je interessante aanbiedingen kunt veiligstellen.

Waarom organiseert Amazon een Amazon Prime Day?

Bij Amazon vinden ze het belangrijk om leden aan zich te binden. Dit doen ze door middel van een Amazon Prime abonnement, met dit abonnement wordt je in de gelegenheid gesteld om tegen kortingsprijzen een bestelling te plaatsen, verzendkosten worden gedrukt en je kunt bepaalde diensten van Amazon gebruiken. Amazon doet dit om gebruikers aan zich te binden, Amazon is bereid om hier een flink deel van hun marge voor in te leveren. In het bestaan van Amazon wordt er bijna nooit winst gemaakt. Alle verdiensten werden direct geïnvesteerd in nieuwe klanten en het verbeteren van bedrijfsprocessen. In de afgelopen jaren heeft Amazon zich hierdoor tot een ware grootmacht geprofileerd. Een bedrijf dat een geheel nieuwe manier van bedrijfsvoering op de kaart heeft gezet, iets waar wij volop van kunnen profiteren als consument.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *